Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9759&groupid=GROUP129
Analdildoer
Pris
Merke

Analdildo

Når du gjerne vil bruke dildoen din til å stimulere anus, er det meget viktigt at den er utformet nettopp til dette formål. Analdildoer er alltid utformet så de har en stor bunn som virker som 'stoppkloss', så dildoen ikke kan forsvinne opp i anus. Endetarmen er meget lang, og har en meget effektiv muskulatur som arbeider helt selvstendig. Derfor er det mange eksempler på folk som har opplevd at en gjenstand uten 'stoppkloss' plutselig er forsvunnet så langt opp at den ikke har kunnet fiskes ut igjen. Et etterfølgende besøk på legevakten kan være ganske ubehagelig og kanskje også litt pinlig.

Anal dildo - hvad er det?

En analdildo fås i ganske mange utforminger. Til menn har analdildoen typisk en liten knekk ytterst så spissen kan stimulere prostata. Men det er faktisk mange kvinner som også opplever at det lille knekket føles deilig, fordi det trykker inn mot skjeden, og på den måten treffer noen stimulerende punkter. Så du skal ikke bry deg om dildoen er til menn eller kvinner. Alle mennesker er forskjellig utformet og det er også meget forskjellig hva som føles godt. 

Analdildo til nybegynnere

Som nybegynner, er det en god idé å starte med en liten størrelse i en ganske glatt utforming. Dildoer av glass og stål har den absolutt glatteste overflate som gir minst friksjon. De kan kjøles ned og varmes opp, hvis det skal lekes litt ekstra med sansene. Det finnes også riktig mange modeller innenfor analdildoer i bløt silikon, som ofte har den fordel at de er meget fleksible. Disse utgavene av analdildoer kommer også ofte med vibrasjoner. Se også avsnittet Anal vibratorer.

Analdildo til alle?

Ja, alle kan bruke og nyte en analdildo. Anus er en muskel som kan stimuleres og inneholder mange tusen erogene soner. Jo mer du leker med din analdildo, jo mere fortrolig blir du med din kropp og den nytelse som du vil oppleve ved anal stimulering med din analdildo og/eller anal sex.

Analdildo - hva skal jeg huske?

Først og fremst skal du huske vannbasert glidekrem - det er et must, da anus ikke utskiller like mye fuktighet som en skjede. Dessuten kan du velge å rengjøre endetarmen innen du skal leke med din analdildo. Anal rengjøring med en douche er klart å foretrekke. Til slutt vil vi anbefale at du bruker et rengøringsprodukt til sexlegetøj, da det desinfiserer din analdildo etter bruk. Så er den ganske så lekker å ta frem og leke med neste gang du er i humør til det.

Der er riktig mange analdildoer å velge mellom i Belugis webshop, så la deg inspirere og prøv deg frem. Riktig god fornøyelse!