Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9759&groupid=GROUP95
Bekkenbunnskuler
Pris
Merke

Bekkenbunnskuler

Det er mange utgaver og mange forskjellige navn for kuler som kan plasseres i skjeden, og det er ikke det samme hvilke du velger, alt etter hva du gjerne vil bruke dem til.

Bekkenbunnskuler kan brukes til trening av musklene i skjeden. Kuler til dette formålet har en viss tyngde så det krever litt arbeid av musklene å holde dem inne. Jo sterkere muskler du har jo tyngre kuler kan du holde. Hvis du gjerne vil i gang med en målrettet trening av skjedemusklene er det en god idé å anskaffe seg et sett med flere forskjellige vekter.

Kulerne har ofte små innvendige kuler som beveger seg og masserer skjedeveggen mens du går rundt med dem.

Å trene dine muskler i skjeden har mange gode formål. Med en veltrent skjede og bekkenbunn, kan du forebygge inkontinens og ømheter i muskulaturen etter aktivitet. Det vil også bli lettere å få orgasmer, og å styre og bruke muskulaturen aktivt under sex. Det vil gi stor nytelse og glede for både din partner og deg selv.

Hos Belugi har vi også lettere kuler som i større grad har som formål å pirre seksuelt. Disse er lettere å beholde i skjeden i lengre tid, hvilket gjør dem velegnet til et lange forspill. De kan for eksempel bæres en hel kveld du er ute med din partner. Hver gang du beveger deg vil du kunne kjenne kulene kjærtegne deg, og bare bevisstheten om at de er der kan pirre både deg selv og din partner i den grad at alt tøyet blir flådd av allerede når hoveddøren hjemme er blitt lukket bak dere. Til dominansleker er kulene også veldig velegnet.

En jadesten menes å ha en masse gode egenskaper som kan gi ro, harmoni, velvære, og løsne opp i fysiske og psykiske spenninger

Steinen er et rent naturprodukt som er blitt brukt i mange tusen år, til blant annet bekkenbunnstrening.