Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9759&groupid=GROUP70&new=True
Anal sexleketøy
Pris
Merke

Anal sexleketøy til henne

Hvis sexlivet skal utforskes med en ny dimensjon er det veldig deilig å dyrke analsex.

Hvis du er nybegynner krever ringmuskelen omkring anus litt kjærlig forarbeide i langsomt tempo for at det skal bliv en god og deilig opplevelse. Til det formålet har vi leketøy i alle mulige avskygninger. Legetøyet kan brukes til å trene med, pirre med, onanere med, men kan også være ’den tredje part’, når du og din partner har sex.

En buttplug som sitter i og pirrer anus mens din elsker har penis inne i skjeden gjør den seksuelle opplevelsen større og mer intens, da enda et veldig erogent område på kroppen blir stimulert. Buttpluggen vil også kunne kjennes av mannen som vil oppleve at skjeden føles trangere.

En vibrator kan få musklene til å slappe helt av og gir en vidunderlig følelse. Det er utviklet spesielle anusvibratorer som har en litt større bunn i form av en kule, en stor ring eller lignende, for at vibratoren ikke skal kunne forsvinne opp i kroppen. Vi anbefaler at du fortrinnsvis bruker disse.

Med litt øvelse kan du oppnå anal orgasme som er en helt fantastisk følelse. Prøv deg frem og husk nå å bruke rikelig med glidekrem.

Hvis du er nybegynner og helt på bar bakke kan du læse vår guide: ’Er du nybegynner med analsex’. Der er det gode tips og tricks å hente.