Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9759&groupid=GROUP140
Butt plugs
Pris
Merke

Butt plug til henne

Hvis du liker å bli stimulert i anus imens du har sex eller gjerne vil i gang med analsex, og vil starte litt forsiktig, er en butt plug et riktig godt og virkningsfullt lite stykke leketøy. Butt plug fås i mange forskjellige størrelser og utforminger. 

Er du helt nybegynner kan det være en god idé å starte med et sett med forskjellige størrelser, så du kan starte i det små, og bygge opp etterhvert som du venner deg til fornemmelsen av å bli stimulert i rumpa. En butt plug er som regel utformet som en dråpe, med en liten 'fot' på. 'Foten' skal forhindre butt pluggen i å forsvinne opp i anus, og sørge for at den blir sittende der den skal. Når den bredeste delen av butt pluggen har passert åpningen vil den gli inn på den andre siden og ringmuskelen vil lukke seg rundt om den smale del rett over 'foten'. På den måten vil butt pluggen sitte godt plassert uten å gli inn eller ut av seg selv.

Du kan bruke en butt plug som trening eller forspill til analsex eller du kan bruke den som ekstra pirring, når du også blir stimulert andre steder. Hvis du har en butt plug sittende når du har sex i vagina, vil skjeden føles trangere, og på den måten kan butt pluggen også stimulere din mannlige partner. Noen butt plugs har innebygget vibrator som gir stimuleringen enda en dimensjon.

Der er også mer fantasifulle utgaver av butt plugs der det for eksempel er montert en liten kanin eller kattehale fast på butt pluggen. Så vil en tur forbi din partner helt sikkert fortelle ham eller henne det du har i tankene..