Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9759&groupid=GROUP137
Anal-perler
Pris
Merke

Analperler

En god måte å stimulere anus på, kan være med analperler. De kommer i mange forskjellige varianter, og med litt forskjellige betegnelser. Du kan også støte på produkter som kalles analkjeder, analkuler, anal beads, analstaver, det er samme type produkter.

Felles for dem alle er at det er en rekke av perler som er montert på en snor eller stav, og som kan stimulere nerveendene i anus.

På mange modeller er kulenes størrelse stigende fra spiss til bunn, så du gradvist kan skyve en litt større kule inn.

Når kulene er plassert i anus, kan du enten velge å la dem sitte i når du har sex som du pleier, eller som kan trekkes og skyves litt i, for ekstra stimulering.

Analperler er også helt ideelle hvis du er nybegynner med analsex, og vil trene anus i å kunne slappe av og nyte stimuleringen. Du kan bruke dem alene, eller sammen med din partner.

Du kan for eksempel prøve å montere kulene i anus, og så la dem sitte der imens du går rundt og vasker tøy og andre vanlige ting. På den måten kan muskulaturen bli vennet til at det sitter noe i og stimulerer, og musklerne vil lettere kunne slappe av.

På samme måte som med skjedemusklene, og alle andre muskler i kroppen kan du trene dem så du selv kontrollerer når du skal stramme dem og ikke... Det er ganske enkelt bare et spørsmål om trening.