Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..

FAQ

Q: Hvor gammel må jeg være for å handle på Belugi?
A: Man skal være 18 år eller over.

Q: Kan jeg overføre penger til en konto når jeg kjøper et produkt
A: Nei, det kan du ikke. Vi tar kun imot betaling med kort.

Q: Kan jeg få tilsendt min pakke med andre postselskaper enn PostNord?
A: Nei, vi anvender PostNord til all vår post.

Q: Når mottar jeg min pakke?
A: Belugi pakker alle pakker på hverdager inntil kl. 21.00. Deretter blir pakkene hentet av PostNord. Du kan følge pakken under Track and trace menyen på toppen av siden. Belugi kan ikke påvirke leveringstiden hos PostNord.

Q: Jeg ønsker å benytte returretten. Hva gjør jeg?
A: Belugi tilbyr en utvidet returrett på 360 dager fra du har mottatt pakken din. Hvis du ikke ønsker å motta et eller flere av produktene skal du sende en mail til support@belugi.no der du skriver at du ikke ønsker å kjøpe den tilsendte varen. Deretter skal du skrive ut standardskjemaet, fylle ut de aktuelle feltene og deretter sende varen eller varene i retur. Du skal selv betale for frakten. Husk at Belugi ikke tar i mot varer sendt pr. oppkrav.

Du kan laste standardskjema til returrett her:

Klikk her for å laste ned vårt standard angreretts- og returskjema.

Q: Jeg har et spørsmål til sexologen deres, men ønsker å være anonym. Er det mulig?
A: Ja, det er naturligvis mulig. Når sexologen vår offentliggjør et spørsmål, anvender hun kun dit fornavn og den by du kommer fra. Hvis du ønsker å være anonym, vil vi ikke offentliggjøre bynavnet og hun vil endre fornavnet.

Q: Besvarer sexologen deres alle spørsmål? 
A: Nei. Sexologen besvarer de spørsmål som hun mener har allmen interesse og hvor hun faglig har den nødvendige kunnskap og erfaring.

Q: Kan jeg få utlevert mine varer på Belugis lager?
A: Nei, det kan du ikke. Alle varer leveres av PostNord og ingen andre enn våre lagermedarbeidere, har adgang til lageret. 

Q: Er det virkelig helt diskret å handle hos Belugi?
A: Ja, det er det. Alle varer leveres enten i hvite boblekomvolutter eller i en nøytral brun pakke. Det er ingen reklamer påtrykt og avsenderen er M&M Trading A/S. De fleste velger å få tilsendt pakken til et utleveringssted, men du kan også velge å få pakken sendt hjem eller til f.eks. din arbeidsplass. På kontouttaket vil pengene være overført til M&M Trading A/S - altså helt anonymt og diskret.

Q: Kan jeg få varene mine pakket inn hos Belugi?
A: Ja, det kan du godt. Vi tar et mindre beløp for den tid vi anvender på å pakke pakken inn. Innpakningen vil være i pent nøytralt gavepapir, vanligvis vil det være sort og rødt ved juletid. Innpakning bestilles sammen med produktet.

Q: Jeg vurderer å bli medlem av VIP Belugi, men er redd for at det er lureri?
A: Belugi lever av tilfredse kunder! Og vi har absolutt ingen grunn til å forsøke å "lure" folk. VIP Belugi gir en rekke fordeler til kunder, som jevnlig kjøper sexleketøy. Man tegner medlemsskap for et år og det koster NOK 149,- for et år. Abonnementet fornyes ikke automatisk, men du mottar en e-post 14 dager før utløp med informasjon om at ditt abonnement snart utløper. Du må derfor tegne et nytt abonnement hvis du fortsatt ønsker å være medlem av VIP Belugi. Altså ingen automatisk fornyelse.

Q: Jeg har funnet en vare billigere etter at jeg har kjøpt et tilsvarende produkt hos Belugi. Gjelder deres PrisMatch også i det tilfellet?
A: Nei, det gjør den i utgangspunktet ikke. Men vi vil være glade for at du kontakter support og vanligvis vil våre medarbeidere forsøke å finne en tilfredsstillende løsning for deg - vi synes at det er gøyest å gå på arbeid når kundene være er fornøyde.