Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
26.august 2017

Joan B

Hvem er Joan B?

 

Joan har testet tusenvis av sexleketøy, og har derfor en ekstremt omfattende kjennskap til alt hva som rører seg i bransjen. Når hun skal prøve et nytt produkt har hun et veldig stort sammenligningsgrunnlag, og er derfor i stand til å gi en meget kyndig vurdering av produktet. I tester hvor leketøyet henvender seg til par eller men, deltar også mannen i vurderingene.

Vi er alle utformet forskjellig, og har forskjellige preferanser for hva som føles godt eller mindre godt. Selvfølgelig kan Joan kun ta utgangspunkt i seg selv, hvilket hun også alltid gjør oppmerksom på i sine tester. Men basert på all hennes viten, erfaring og sparring med andre i bransjen, er hennes veiledninger som regel ganske godt veiledende, og ytterst brukbare som pekere i leketøys-jungelen.

På hennes egen bloggside skriver hun dette om seg selv:

 

Om lille meg

Jeg har beskjeftiget meg med den erotiske bransjen her i Danmark i snart 20 år. Jeg ynder å kalle meg selv sexinspirator og sexleketøysekspert som opplever at sex og sunnhet, både fysisk og mentalt går ganske så godt hånd i hånd.

For meg er det stor velvære for kropp og sjel å unne meg selv sex, og det er intet galt i å krydre og la seg inspirere av diverse former for erotiske produkter. Personlig anser jeg sexleketøysprodukter for personlige pleieprodukter og ikke noe slemt.

Alt det jeg foretar meg av anmeldelser, tester, omtaler og andre former for innlegg her på bloggen, foregår 100 prosent ærlig og redelig.

Riktig god fornøyelse!

 

​Og riktig god fornøyelse sier vi også her fra Belugi. Les, lytt og lær av Joan, hun er en meget klok kvinne :-)


Skrevet av:
Redaksjonen

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta

Gode tilbud • Konkurranser • Informasjon om arrangement • Tips og triks til ditt sexliv
Informasjon om nye produkt • Og mye mer fra din foretrukne sexbutikk