Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..

Belugi A/S er grunnlagt ac Mik og Marie Oddershede og har et eneste formål: Å sette kunden i fokus når det kommer til romantikk og sexleketøy. Og hva betyr så det i praksis?

Vi har en klar definert målsetning om at vi som mennesker med sexleketøy kan..

  • … nyte og gi nytelse
  • … leke - alene eller som par
  • … bryte indgrodde vaner og tabuer og gi fornyet lyst til å dyrke sin seksualitet
  • … gi lyst til mer!

Belugi A/S eies og drives av Mik og Marie Oddershede, der begge har stor erfaring som selvstendige næringsdrivende. Våre forskjellige bakgrunner har gitt oss mulighet til å starte og drive Belugi A/S og med utdannelser som kompletterer hverandre, mener vi selv at vi står sterkt rustet i et konkurransepreget marked.

Marie Oddershede er utdannet i Innovation & Entrepreneurship på Niels Brock Copenhagen Business College og som sexolog og parterapeut på Par-, sexolog og psykoterapeutskolen ved Carl-Mar Møller. Utover det har Marie vært selvstendig med egen butikk og nettbutikk i Danmark. Marie er spesielt interessert i de mekanismene som styrer et parforhold samt vår seksualitet. Det er derfor naturlig at Marie tar seg av alt som har med sex og seksualitet å gjøre i sitt daglige arbeide hos Belugi A/S.

 

"Jeg ønsker å gjøre en positiv forskjell for ganske mange mennesker i Norden, med min viten innenfor sex og seksualitet – jeg vil gjerne gi lyst på mer"

Marie Oddershede, Parterapeut og sexolog

Mik S. Oddershede har en bachelor i språk og økonomi samt en HD(A) fra Syddansk Universitet. Som selvstendig næringsdrivende har Mik startet, drevet og solgt 2 suksessfulle rådgivningsvirksomheter. Den seneste til et fransk børsnotert konsern. Utover det har Mik mottatt 4 Gazellepriser, hvorav den ene som vinner i Region Syddanmark og den virksomheten i Danmark med den 5. høyeste vekst i omsetningen.

Mik er ansvarlig for oppbygging, utvikling, økonomi og daglig ledelse af Belugi A/S. En posisjon som Mik har ivaretatt de seneste 15 år i dansk og Nordisk næringsliv.

"Jeg ønsker å skape en sunn og sterk virksomhet, der vi tilbyr våre kunder sexleketøy av høyeste kvalitet til Nordens laveste priser. Det har vi mulighet til på grunn av vår økonomi og sterke team av medarbeidere"

Mik S. Oddershede, CEO