Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..

Om Belugi

Velkommen til Belugi - Nordens største online sexbutikk

Belugi ble grunnlagt av Mik og Marie Oddershede og har et eneste formål: å sette kunden i fokus når det gjelder romantikk og sexleketøy. Og hva betyr det i praksis?

Vi har et klart definert mål, som vi som mennesker med sexleketøy kan ...

... Nyte og gi nytelse
... Leke - alene eller som et par
... Bryt inngrodd vaner og tabuer og gi fornyet ønske om å dyrke sin seksualitet
... Gi mer lyst!

Belugi eies og drives av Mik og Marie Oddershede, som begge har lang erfaring som selvstendig næringsdrivende. Våre forskjellige bakgrunner har gitt oss muligheten til å starte og drive Belugi, og med utdannelser som komplimenterer hverandre, tror vi, at vi er sterkt rustet i et konkurransedyktig marked.

Marie Oddershede er utdannet innen om innovasjon og entreprenørskap ved Niels Brock Copenhagen Business College og som sexolog og partnerterapeut ved Sexologist & Therapist School of Carl-Mar Møller. I tillegg har Marie vært uavhengig med egen butikk og nettbutikk i Danmark. Marie er spesielt interessert i mekanismene, som styrer et forhold så vel som vår seksualitet. Det er derfor naturlig at Marie tar seg av alt som har med sex og seksualitet å gjøre i sitt daglige arbeid i Belugi.

 

Jeg vil gjøre en positiv forskjell for mange mennesker i Norden, med min kunnskap om sex og seksualitet - jeg vil gi lyst til mer

Marie Oddershede, Sexologist & Therapist

 

Mik S. Oddershede har en bachelorgrad i språk og økonomi, samt en HD (A) fra University of Southern Denmark. Som selvstendig næringsdrivende har Mik startet, drevet og solgt 2 vellykkede konsulentselskaper. Den siste til en fransk børsnotert gruppe. I tillegg har Mik mottatt 4 Gazelle-priser, hvorav en er en vinner i Region Syddanmark og selskapet i Danmark, med den 5. høyeste inntektsveksten.

Mik er ansvarlig for konstruksjon av Belugi, utvikling, økonomi og daglig ledelse. En stilling som Mik har hatt de siste 15 årene i det danske og nordiske næringslivet.

 

"Jeg ønsker å skape et sunt og sterkt selskap, der tilbyr våre kunder sexleketøy av høyeste kvalitet til de laveste prisene i Norden. Vi har muligheten når det gjelder økonomi og et sterkt team av ansatte"

Mik S. Oddershede, CEO