Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
27.desember 2019

Gode onaniprodukter til menn

Det er et vell av muligheter hvis du som mann gjerne vil gjøre dine onaniopplevelser annerledes og mer spennende.
Men det er så mange forskjellige muligheter, at det kan være vanskelig å finne ut av hvor du skal starte, og hva du får ut av det. Derfor har jeg laget denne oversikten som gir et innblikk i de forskjellige kategoriene av leketøy.

Når du anskaffer et stykke nytt leketøy kan det kreve en del forsøk å lære det å kjenne, og få det helt optimale utbyttet av produktet. Alle onaniprodukter kan også brukes sammen med en partner, som en liten ekstra rekvisitt.
 
Bare litt krydder
Det er produkter som understøtter onanien. Du onanerer som du pleier, men gir bare opplevelsen en ekstra piff. For eksempel kan du bruke en penisring som gjør at penis blir ekstra stiv, så du får en følelse av å være sprengfylt. Hvis du velger en penisring med vibrator, kan det gi opplevelsen en ekstra dimensjon.
 
Tenga-egg
Et silikonegg fra Tenga, er et ganske lite, billig og enkelt produkt som kan være en riktig god start til å variere din onaniopplevelse. Det lille egget er laget av silkemyk og ekstremt fleksibel silikon, som kan strekke seg utrolig mye.
 
Sånn virker Tenga egget
Egget pakkes ut av ’skallet’, og du vil stå med en liten eggformet silikonklump i hånden. I den ene enden er det et hull som du smører med glidekrem. Hullet plasseres over penishodet, og egget trekkes ned over penis. Heretter onanerer du som du pleier, hvor den myke silikonen trekkes frem og tilbake over penis. Det fungerer som et ekstra lag forhud med litt ekstra…
Tengaeggene kommer i mange forskjellige utgaver, derr forskjellen ligger i den struktur som er inne i egget. Noen er glatte, noen nuppete, noen med riller etc. Alle vil gi en litt annerledes fornemmelse enn de andre.
Tengaeggene kan kjøes enkeltvis, men du kan også få en eggpakke med seks egg med seks forskjellige strukturer.
Et Tenga eggg kan vaskes i lunkent vann og såpe etter bruk, og kan brukes om igjen 5-6 ganger.
 
 
Vibrasjoner
De fleste forbinder en vibrator med noe som primært brukes av kvinner. Men det er faktisk også laget vibratorer til menn, som er designet for å stimulere penis med vibrasjoner.
For eksempel
 
Cobra Libre II fra Funfactory
Vibratoren ligner et futuristisk kjøretøy, klar til en vill kjøretur…
 
Sånn virker Cobra Libre II
Penis plasseres i fordypningen av silkemyk silikon. Hvis det tilføres litt glidekrem vil opplevelsen bli enda bedre.
Heretter slås leketøyet på, og du kan selv justere intensitet og vibrasjonsmønster på de to motorene. De to motorene kan justeres separat så du kan bli stimulert akkurat slik som det virker best for deg. Leketøyet har mange justeringsmuligheter, så det kan ta noen forsøk før du er helt dus med Cobra Libre, og har funnet ut av hva som virker best for deg.
Når du bruker Cobra Libra behøver du faktisk slett ikke gjøre noe selv. Du kan velge å forholde deg helt stille, og la apparatet gjøre alt arbeidet. Men du kan også jobbe litt med hvis du synes det gjør opplevelsen bedre.
Cobra Libre er oppladbar og 100% vanntett. Så du kan også ta den med i badekaret.
 
Den realistiske følelsen
Hvis du helst vil nærme deg følelsen av å ha sex med en partner når du er alene, kan en ’pocket pussy’ være det riktige valget. Det fins et kjempestort utvalg av forskjellige varianter, alt etter hvilken type stimulering du helst vil ha følelsen av, og hva som tenner deg. Disse produktene kommer som regel som et rør med en vagina eller anus støpt i myk, fleksibel hud-lignende silikon.
Der er et vell av muligheter, og produktene kommer i mange varianter, kvaliteter og prisklasser. Du kan for eksempel få avstøbninger av kjente pornostjerners vagina, anus eller munn.
Fleshlight er et produktmerke av meget høy kvalitet som hele tiden utvikler nye spennende produkter.
Prøv for eksempel et av våre Fleshlight produkter.
 
Sånn virker Fleshlight
Leketøyet består av to deler. Et hylster, og den myke silikondelen som kan tas ut og vaskes etter bruk.
Fleshlight har utviklet en patentert og meget naturtro silikonkvalitet som de kaller Fanta Flesh ©, som virkelig føles som ekte hud. Det fins et utall av modeller som har forskjellige strukturer innvendig som gir forskjellige fornemmelser. I noen modeller kan det også settes i en liten vibrerende bullet så opplevelsen får en ekstra dimensjon.
Du starter med å legge silikondelen i varmt vann til den har fått en behagelig temperatur. Plasser den i hylsteret, tilsett vannbasert glidekrem og så er den klar til deg. Etter bruk tas silikondelen ut, og vaskes i lunkent vann og/eller Toy Cleaner. Når silikondelen er helt tørr, drysses litt talkum på. Så holder silikonen seg smidig og levetiden blir vesentlig forlenget.
 
Realistisk elskovsdukke
Hvis du vil gå skrittet videre, og investere i mer ’kropp’, kan du enten starte med en oppblåsbar dukke, hvis det er følelsen av en hel kropp som tenner deg. Pipedream lager dukker av silikon som har tyngde og føles som en ekte kropp.
 
Pipedream Fuck me Silly 2
Denne dukken har store bryster, rumpeballer, vagina og anus, og kan snus på forskjellige måter, så hun kan tas i forskjellige stillinger etter behag. Hun kan med fordel forvarmes i varmt vann, og med en god glidekrem føles hun som en ekte kvinne. Dukken rengjøres lett, og hvis hun pudres med litt talkum etter bruk vil materialet holde seg elastisk og deilig til mange gode stunder.
 
Passiv massasje
Du kan også velge et massasjeapparat som ganske enkelt plasseres over penis, og gjør hele jobben for deg. Den roterer, masserer og bearbeider din penis til en deilig orgasme, uten at du skal gjøre noe annet enn å trykke på et par knapper, og bare nyte…
For eksempel Pipedream Extreme Roto-Bator Mouth
 
Sånn virker produktet
Dette produktet har et hylster med en meget kraftig motor, som kan stilles inn på mange forskjellige intensiteter og arbeidsmønstre. Du kan kontrollere hastighet, intensitet, retning og rotasjon uavhengig av hverandre så det er ganske mange forskjellige kombinasjonsmuligheter. Hylsteret er også utstyrt med metallperler, som roterer og jobber i de forskjellige mønstrene.
Den innerste delen av produktet er et uttakbart silikon-sleeve, med en nuppete struktur innvendig som i samspill med hylsteret vil gi deg en fantastisk og annerledes stimulering.
Etter bruk kan sleevet tas ut og vaskes.
Der andre onaniprodukter tilstreber seg å etterligne den realistiske følelsen av å være sammen med en kvinne, er målsetningen for dette produktet å gi en helt annerledes stimulering som intet annet menneske kan gi. Det er en helt unik følelse.
 
Anal stimulering
Mange heteroseksuelle menn forbinder anal stimulering med homoseksualitet. Men ALLE menn har en prostata, som er et ekstremt erogent område. Så ALLE menn kan føle seksuell nytelse i og omkring anus hvis fordommene legges på hyllen.
Menn som har forsøkt seg med anal stimulering opplever at det virker som et ’ekstra gear’ til intensiteten av sexopplevelsen. Både alene ved onani, men også sammen med en partner.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Et produkt til anal stimulering kan enten brukes aktivt, hvor det er stimulering av prostata som er målet, men også en mer passiv tilgang, hvor et produkt bare plasseres i anus mens du onanerer på penis som du pleier, kan gi en helt ny onaniopplevelse.
Det fins et utall produkter på markedet til stimulering av mannens prostata. Noen er en enkel dildo, utformet til å kunne treffe prostata, mens andre er anordninger der den anale stimuleringen er kombinert med en penisring, stimulering av perineum, pungen og i noen tilfeller også kvinnens klitoris. Noen har innebygget vibrator, mens andre har en ekstra penis, så en kvinne kan tas i begge huller mens mannen både stimuleres analt og på penis.
Denne kategorien er nok det mest spennende sted å gå på oppdagelse, og finne modeller du ikke trodde fantes.
Pipedream har et meget bredt sortiment i serien Anal Fantasy.

Skrevet av:
Sexolog, Marie Oddershede

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta

Gode tilbud • Konkurranser • Informasjon om arrangement • Tips og triks til ditt sexliv
Informasjon om nye produkt • Og mye mer fra din foretrukne sexbutikk