Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9762&groupid=GROUP218
Pisker, paddles og ticklers
Pris
Merke

Piske, paddles og ticklers

Et klaps på rumpeballene med en pisk eller paddle, eller andre steder på kroppen gir et lite gys, og kan samtidig gi en utrolig intens opphisselse. Smerte med pisk eller paddle kommer i mange forskjellige utgaver og styrker, og det er en hel kunstart å finne den helt riktige balansen, å finne nettopp den pisk eller den paddle som passer til deres behov. Hos Belugi har vi et kjempeutvalg i pisker og paddles, så kikk rundt på siden. Det er helt sikkert også en pisk eller paddle til deg.

Bondage behøver ikke være veldig smertefullt, voldsomt eller ydmykende. Man kan jo bare eksperimentere med en pisk eller paddle, og få de små gys og finne balansen sammen.

Å dyrke sex hvor det inngår pisk eller paddle, skaper et meget tett og intenst parforhold. Som par vil dere utforske hverandres grenser, og lære hverandre å kjenne på en helt ny måte.

Pisk

En pisk er en forholdsvis stiv "pinne" med et håndtak i den ene ende til den som fører pisken og enten bare enden av en pinne i den andre ende - eller f.eks. et hjerte, en firkant eller lign., som treffer den som mottar pisk og smerte. Denne type pisk fås i mange varianter. Og med de forskjellige varianter kan dere velge hvor mye smerte som skal tilføres med pisken. En meget stiv pisk som er laget av stål og uten lær eller lignende i piskeenden, tilfører ganske mye smerte. Disse piskene gir røde streker der det blir slått med pisken. I den bløte enden av skalaen finner du pisker som er laget av et mykere materiale enn stål som er polstret med mykt stoff og hvor det er påsatt et stykke lær eller en dusk som slett ikke kan tilføre like mye smerte som en stålpisk. Denne type pisk er for nybegynnere. 

Den andre typen pisk, er den pisken man vanligvis kaller for en "syvhalet" pisk. Her er det strimler, typisk av lær som tilfører smerten fra pisken. Disse piskene er også meget begynnervennlige da smerten er begrenset, og man lettere kan prøve seg frem med hvor mye smerte man ønsker fra pisken.

Paddle

En paddle er nærmest utformet som et gammeldags balltre. Det vil si at det har et håndtak i den ene enden og deretter blir det bredere - opp til 8 - 10 cm. i bredden. En paddle kan være laget av forskjellige materialer. Fra mykt lær til lettvekts stål. Videre kan en paddle være bekledd med forskjellige typer stoff som gjør smerten større eller mindre avhengig av hvor bløtt stoffet er.

Piske og paddles for alle?

Ja - pisker og paddles er for alle som dyrker bondage og for alle som gjerne vil komme i gang med å eksperimentere med bondage. En pisk eller paddle er nærmest et uunnværlig redskap i leken, da smerten kan være utrolig deilig. Her er det snakk om smerte som går fra en lett smerte, som kan kjennes på rumpeballene, brystene, vulva, kjønnslepper eller klitoris? Eller kanskje er det en kombinasjon av en lett berøring og deretter en litt smerte? Dere bestemmer - det er dere som skal leke og nyte legen med deres pisk eller paddle!

I bondageleken med pisk eller paddle er det ofte utrolig befriende både som domina (den som bestemmer og påfører smerte) og som underdanig (den som mottar ordre og mottar smerte), å gi seg hen til de nye og fantastiske seksuelle opplevelser. Start med forsiktig bondage, kjøp en pisk eller paddle som ikke slår hardt. Start med å kile, pirre, kjenne, gi bind for øynene og se hvor det fører dere hen. Hvis dere ikke har prøvd bondage før, vil det føre dere inn i en meget erotisk verden der intet er som det pleier å være, og hvor deres pisk eller paddle kan skiftes etter humør. Gled dere.. det gir kjempenytelse!

Husk at smerten kan være utrolig deilig fra den rette pisken.

Leketøyet i denne kategorien kan være utrolig opphissende, men det er viktig å si i fra - begge parter skal nyte leken!