Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9762&groupid=GROUP216
Fifty Shades of Grey
Pris
Merke

Fifty Shades of Grey - Fifty Shades of Darker - Fifty Shades Freed

E.L. James tok verden med storm med bokserien ’Fifty shades of Grey’. Serien gir en introduksjon til BDSM i en romantisk historie, og har etterhvert gitt mange lyst til å eksperimentere med dominans og bondage.

Produktserien fra Fifty Shades og Grey er en samling kvalitetsprodukter til lek på alle plan. Det er produkter til alle typer lek, også selv om du kanskje ikke har lyst til BDSM.

Men…. BDSM er nå altså ikke så farlig. BDSM leker er ikke nødvendigvis voldsomme eller gjør vondt. Det handler ganske enkelt om å leke med sansene, og i noen tilfeller sette opp et rollespill, hvor den ene part bestemmer og den andre part bare tar imot. Det kan praktiseres veldig forsiktig og langsomt, og tilpasses helt ditt og din partners temperament.

Etter at etterfølgeren til filmen Fifty Shades of Grey kom ut er det også kommet ut en helt ny serie av produkter – Fifty Shades of Darker. Hos Belugi A/S har vi sikret oss hele produktserien. Så skulle du få lyst til å prøve et eller flere av produktene, finnes de her på siden til Nordens laveste priser.

Og så kom den endelig - og Belugi er som vanlig den første eller en av de første til å få alle produkter fra Fifty Shades Freed på hyllene. Igjen til nordens laveste priser.

God fornøyelse!

- Finn inspirasjon i guiden BDSM for begynnere.