Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9762&groupid=GROUP220
Elektrosex
Pris
Merke

Elektrosex

Sanseinntrykk kommer i mange utgaver. Med våre serier av elektrosex-leketøy - sexleketøy med strøm i - vil du oppleve en helt ny verden av nytelse.

Det høres voldsomt ut å gi hverandre støt med elektrosex-leketøy, men det er slett ikke så farlig som det høres ut til. Alle produkter innenfor elektrosex har en meget lav spenning som kan økes etter behov. Følelsen kan variere fra en lett kiling, en intens snurr, et rapp eller et slag.

Elektrosex gir mulighet for å gi din partner små eller store gys på en ny måte.

Å leke med disse produktene er på ingen måte farlig, og man kan ikke komme til skade. Likevel vil vi ikke anbefale personer med pacemaker å bruke elektrosex-produkter.

Hva er elektrosex eller Estim / E-stim?

Elektrosex-leketøy kalles også Estim eller E-stim, og spenner over en bred vifte av elektrosexprodukter. Produktene som vi selger hos Belugi er naturligvis godkjent etter alle EU-standarder, og vi anbefaler på det kraftigste at du eller dere holder dere til denne type produkter. Når dere gjør det er det absolutt intet farlig ved elektrosex eller E-stim. Elektrosex-produkter fungerer ved å sende små elektriske impulser igjennom kroppen som blant annet rammer kroppens erogene soner, men også hjerne, hjerte og andre områder i kroppen. Disse impulsene virker enormt opphissende og setter dessuten blodomløpet i været. Man kan variere mengden av impulser og impulsenes styrke, så du oppnår akkurat den mengde impulser i ditt elektrosex-utstyr som gir de beste orgasmer. Både menn og kvinner, kan oppnå fantastiske og annerledes orgasmer med elektrosex.

Elektrosex eller Estim kan anvendes både til onani og til parleker, men de fleste elektrosex-produkter henvender seg til parleker.

Noen elekrosex-produkter fungerer via elektroder på huden, mens andre er til innvendig bruk, f.eks. i form av en elektro-buttplug (e-stim butt plug) eller en elektrodildo (e-stim dildo). Begge typer elektrosex-leketøy fungerer ved hjelp av de elektroniske impulser, men produktene til innvortes bruk stimulerer vagina, penis eller anus med små rykk. Disse rykkene er helt enormt opphissende og derfor er elektrosex blitt enormt populært - både innvortes og utvortes elektrosex.

Når du dyrker elektrosex kan du velge å kjøpe en elektrosex gel, som er beregnet til å forbedre kontakten mellom ditt elektrosex / E-Stim sexleketøy og huden og slimhinnene i vagina.

Hvilket merke innenfor electrosex bør jeg velge?

Hos Belugi har vi hele sortimentet fra ElectraStim, som er spesialisert i elektrosex-produkter. ElectraStims produkter krever en controller til deres elektrosex produkter, som man kan starte med å kjøpe før man kan begynne med elektrosex. Denne kalles en ElectraStim Flick Stimulator, og finnes i 4 forskjellige modeller. ElectraStim er for personer som enten vet at elektrosex er noe for dem, da det krever en forholdsvis høy investering for å komme igang. Til gjengjeld får du også markedets produkter innenfor Electrosex fra ElectraStim.

En annen mulighed, er å starte med et eller flere produkter fra Fetish Fantasy Shock Therapy. Disse electrosex-produktene skal ikke ha en felles enhet til å styre deres elektrosex-produkter. Så hvert produkt virker for seg uten ytterligere investering. Vi anbefaler produkter fra Festish Fantasy Shock Therapy til begynnere da de er vesentlig billigere å komme i gang med.

Utover det anbefaler vi at du eller dere kjøper en Conductive gel, da denne gel sørger for at det er den beste kontakten mellom dine elektrosex-produkter og huden.

Elektrosex for alle?

Ja, nesten alle kan eksperimentere med electrosex - uanset kjønn, alder og seksuell orientering. Men hvis du lider av dårlig hjerte, bruker pacemaker eller er gravid, anbefaler vi at du spør din lege til råds før du begynner med elektrosex. Men som før nevnt er de elektriske impulsene fra sexleketøyet til elektrosex meget svake da spenningen er sterkt nedsatt i sexleketøyet i forhold til f.eks. spenningen i en stikkontakt.

Riktig god fornøyelse - det er en fantastisk verden hvor du vil oppleve å bruke nye spennende sanser i ditt seksuelle univers!