Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9762&groupid=GROUP219&bestseller=True
Brystvortestimulering
Pris
Merke

Ditt søk ga dessverre ikke noe resultat. Prøv et annen søk eller søk evt. via menyen. Takk.

Brystvortestimulering

Brystvortene er for mange en meget erogen sone, og det kan være utrolig pirrende at det blir lekt med dem. Enten med en hånd, en fot, en fjær, en isterning eller med sexleketøy, i form av en brystevortestimulator. Brystvortestimulatorer kommer i to versioner. Brystvortestimulatorer i form av brystvorteklemmer eller brystvortestimulator i form av en brystvortepumpe. Men en brystvortestimulator kan også være en dildo, en satisfyer eller annet som du kan leke med, på eller rundt om dine brystvorter. Og husk at både menn og kvinner har en erogen sone på deres brystvorter, og derfor kan en brystvortestimulator brukes av begge kjønn. 

Brystvortestimulator - Brystvorteklemmer

Brystvorteklemmer er utformet som en klesklype der man klemmer sammen i den ene ende, så den andre enden åpner seg. Den enden som åpner seg settes på brystvorten. Det er derfor lett å regne ut at den enden som klemmer om brystvorten bør kunne innstilles til å klemme hardt eller mykt - eller noe der i mellom. Nesten alle brystvortestimulatorer i form av klemmer kan innstillet til å klemme mykt, mellomhardt eller hardt på dine brystvorter. Disse brystvortestimulatorene kan også innstilles underveis, enten i forspillet eller under samleie.

Brystvortestimlatorer - Brystvortepumper

En annen form for brystvortestimulatorer er brystvortepumper eller brystpumper. Disse fungerer ved at man plasserer en ende ned over brystet og ved å pumpe i den andre ende oppstår det vakuum og brystvorten stimuleres. Denne form for brystvortestimulering er fantastisk deilig og man kommer ikke i kontakt med selve brystvorten da det er kun vakuumet som stimulerer.

Brystvortestimulaterer til alle

Ja - som nevnt, kan både menn og kvinner benytte en brystvortestimulator. Alder har heller ikke noen betydning for bruk av en brystvortestimulator. Vi ønsker dere derfor alle sammen god fornøyelse med deres brystvortestimulator. Belugi har helt sikkert også den perfekte brystvortestimulator til deg - men kanskje skal du prøve deg litt frem!