Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9762&groupid=GROUP217&bestseller=True
Bondagekostymer og tilbehør
Pris
Merke

Ditt søk ga dessverre ikke noe resultat. Prøv et annen søk eller søk evt. via menyen. Takk.

Bondagekostymer og tilbehør

Med den rette påkledningen og rekvisitter, kan du med et trylleslag bli akkurat den du vil. Det er utrolig befriende å kunne koble helt av fra hverdagen, og være en anden. Utkledd som en annen kan det være mye lettere å si og gjøre ting du aldri ville gjøre hvis du bare var deg selv.

Prøv! Det gir et fantastisk boost og gjør alt mulig.

Bondagekostymer til alle

Alle kan kan bruke et bondagekostyme uansett kjønn, alder og seksuelle orientering. Hos Belugi har vi et kjempeutvalg i bondagetøy og bondagekostymer i størrelsene XS til 4XL. Normalt er bondagetøy og bondagetilbehør utført i sort eller mørkebrunt og det er da også i disse fargene at du finner klart det største utvalget hos Belugi.

Vi har kostymer og tilbehør i alle prisklasser og til mange forskjellige behov.

Bondage tilbehør

Ut over deres bondagekostymer har dere kanskje også lyst til å bruke forskjellig tilbehør. Hos Belugi har vi en rekke tilbehør til bondage, f.eks. mansjetter, harness, håndjern, masker/blindfolds, gags/halsbånd, kjeder, lenker, tau, tape, kyskhetsprodukter og penisplugs.

Bondagekostymer til rollespill

Bondagekostymer egner seg helt fantastisk til rollespill. Selvfølgelig mest til S/M leker, men slipp fantasien løs, og la deg forføre eller forfør din partner.

Les også vår guide til BDSM for begynnere

’Klær skaper folk’, ble det sagt av en klok person for mange år siden… Og det er jo sånn det er!