Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9762&groupid=GROUP221
Bondage/Fetisj-sett
Pris
Merke

Bondagesett

Et bondagesett består av flere deler av bondageprodukter. Det kan f.eks. være et blindfold, en pisk og et par mansjetter. Bondagesett er kjennetegnet ved at de egner seg til begynnere innenfor bondage og er ofte lette å komme igang med og lette å bruke.

Hvilket bondagesett skal jeg velge?

Hos Belugi har vi en lang rekke bondagesett fra forskjellige leverandører. Men de bondagesett, vi har fra Fifty Shades of Grey er meget populære. Det skyldes naturligvis at de bondagesett tar utgangspunkt i trilogien Fifty Shades of Grey som fins både som bøker og film.

Bondagesett for alle?

Ja, alle kan nyte bondagesett fra Belugi. Men vi anbefaler spesielt bondagesett til begynnere innenfor bondage. Dere kan eventuelt kombinere bondagesettet med et av våre lekre kostymer til bondage. Men uansett kjønn, alder eller seksuell orientering kan man anvende et bondagesett. Et bondagesett er også en glimrende gave hvis du synes at et familiemedlem eller en venn/venninne skal ha litt ekstra gang i sexlivet. Det er både gøy og sexy!

Bondagesett til rollespill?

Ja, bestemt. Alle våre bondagesett kan inngå i rollespill, enten alene eller sammen med øvrige produktene til bondage. Hvis dere er helt nye innenfor bondage, vil vi anbefale at dere starter med et bondagesett for å merke om dere liker å være domina (den som dominerer) og underdanig (den som blir dominert). De første gangene dere dyrker bondage med et bondagesett kan kanskje virke litt vanskelig. Men dere skal bare venne dere til tanken om å gi slipp og befinne dere i en verden der dere kan gi dere hen til hverandre på en helt ny måte.