Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
16.november 2020

ANMELDELSE: SATISFYER VIBES MASTER XXL ⭐⭐⭐⭐

 

Emballasje og produktdesign

Når jeg snakker med venninnene mine om størrelse, utløser det ofte latter og vitser, men faktum er at vi er alle forskjellig i skjeden, og derfor er det også en forskjell i sexleketøyene vi liker. Jeg liker en middels / stor penis, men ikke for stor. Hvis det blir for stort, er det som om det kommer til å fylle for mye, og jeg er kanskje nervøs for at det kommer til å skade - da kan jeg ikke nyte det fullt ut. På den annen side vil jeg også ha noe som fyller meg - men ikke så jeg er i ferd med å eksplodere.

 

Alt i alt synes jeg SATISFYER VIBES MASTER XXL er utrolig deilig

Sexleketøytester Louise Hammerfeldt , 32 år

 

 

Derfor gledet jeg meg til SATISFYER VIBES MASTER XXL, men med en viss ærefrykt. Fordi jeg både hadde hørt og lest at dette er en stor dildovibrator.

Satisfyer Vibes Master XXL #1Da jeg pakket ut esken fra Belugi, kunne jeg både se og føle at dette var en dildovibrator som er større enn gjennomsnittet. Det var imidlertid ikke så skremmende som jeg hadde lest. Mer stort, deilig og veldig hyggelig. Boksen er som alltid fra Satisfyer utrolig deilig, men i motsetning til mange andre av deres andre produkter, kan du enkelt se hva som er inne i esken - at det er en dildovibrator. Med andre ord en livaktig penis som kan vibrere.

Jeg pakket den ut av esken, og det medisinske silikonet føltes veldig deilig. Det er hardt på utsiden, men ikke for hardt. Jeg vil nesten si, som en oppreist penis i hardhet.

Håndtaket, som er ergonomisk veldig fint, er laget av hardplast, slik at produktet føles som et ekte kvalitetsprodukt. De 3 knappene er plassert pent på produktets håndtak, og den nedre knappen brukes til å velge vibrasjonsmønster, midten for å slå på / av (hold knappen inne i 3 sekunder) og med den øverste knappen går du tilbake til forrige innstilling. Jeg likte spesielt 3-knappen, siden jeg av og til bruker en innstilling som ikke nødvendigvis gir meg orgasme, men heller en fin og pirrende følelse, og deretter går tilbake til favorittinnstillingen med et enkelt trykk.

Pakken inneholder også en USB for lading og en brukerhåndbok. Det er nå standard på alle nyere produkter.

Satisfyer vibes master #2Alt i alt synes jeg SATISFYER VIBES MASTER XXL er utrolig deilig. Det er tydelig at dette er et kvalitetsprodukt fra Satisfyer - og hvis du har lest mine andre anmeldelser av Satisfyer-produkter, så er det ingen hemmelighet at jeg virkelig liker disse.

Funksjon og erfaring

Da jeg først skulle prøve produktet, brukte jeg godt med vannbasert smøremiddel . De 29 herlige centimeterne som SATISFYER VIBES MASTER XXL måler, burde ikke overraske meg eller skjeden min. Men det gikk utrolig enkelt med introduksjonen. Produktbeskrivelsen sier at den kan flyttes 16 cm inn i skjeden og jeg synes det passer veldig bra. Men det er ikke bare meg – mer om det litt senere. Jeg måtte bare finne et stille vibrasjonsmønster til introduksjonen, men siden operasjonen er veldig enkel, var det ikke noe problem. 

Eneste minus jeg kjente på produktet var støynivået. Siden jeg har barn i huset, må jeg ha dynen over meg når jeg leker med SATISFYER VIBES MASTER XXL. Spesielt hvis jeg bruker høyere / sterkere vibrasjonsmønstre. Jeg tror ikke jeg ville ha vekt dem, men SATISFYER VIBES MASTER XXL tilhører ikke de stille dildovibratorene.

For meg passer SATISFYER VIBES MASTER XXL perfekt. Størrelsen er litt over gjennomsnittet, men ikke for stor, så det er definitivt en av de beste vibratorene jeg har prøvd. Det føles veldig som en ekte penis, og den er perfekt for G-punkt orgasmer. Selve penishodet er ganske enkelt designet for å passe perfekt til G-punktet mitt. Jeg har brukt SATISFYER VIBES MASTER XXL ganske mange ganger nå - både for klitoris og for G-punktet. Det er veldig deilig. En av tingene jeg har lagt merke til er at jeg ikke trenger å ha den ganske lenge inn i skjeden. Jeg vet ikke hvorfor, men for meg er det sannsynligvis fordi diameteren på SATISFYER VIBES MASTER XXL passer perfekt til mine ønsker, og derfor trenger jeg ikke å ha den helt inn for å nyte orgasmen.

SATISFYER VIBES MASTER XXL KAN KJØPES HER

Rengjøring

Rengjøring av sexleketøySATISFYER VIBES MASTER XXL rengjøres som nesten alle mine andre sexleketøy med en rengjøringsspray som jeg fikk fra Belugi . Det fjerner 99,7% av alle bakterier. Jeg har dildoen i sengeskuffen, sammen med mange andre favoritt- sexleketøy, og det betyr naturligvis at silikonet kan samle litt støv. Alle sexleketøy laget av silikon samler støv. Derfor sprayer jeg bare litt rengjøringsspray på før bruk - og så tørker jeg selvfølgelig av med en tørr klut. 

 

 

 

 

Alt i alt vurdering - ⭐⭐⭐⭐

Skala:

⭐⭐⭐⭐⭐ En drøm av et sexleketøy

⭐⭐⭐⭐ Superprodukt - kan absolutt anbefales

⭐⭐⭐ ★★ Gir god følelse

⭐⭐ ★★★ Ikke akkurat noe for meg

★★★★ Da må det være billig

★★★★★ Kast det ut

Jeg vil absolutt anbefale SATISFYER VIBES MASTER XXL med 4 ⭐⭐⭐⭐ stjerner - i dette tilfellet 4 store stjerner. Eneste minus er at det ikke er stille, men ellers er det et superfint produkt som har gitt meg mye glede og som jeg vil anbefale til alle kvinner. Jeg har tidligere prøvd et lignende produkt fra Fun Factory, som absolutt er bra det også, men det er bare betydelig dyrere.

SATISFYER VIBES MASTER XXL KAN KJØPES HER

Sexleketøytester Louise Hammerfeldt , 32 år

Mit navn er Louise Hammerfeldt og jeg er 32 år gammel. Jeg bor lidt uden for København med min mand og 3 børn. Både jeg og min mand elsker sexlegetøj og jeg elsker at teste nye produkter fra Belugi. Jeg skriver min ærlige mening om ethvert produkt, uden hensyntagen til prisen på produktet. Hvis der er et produkt, som I synes, at jeg skal anmelde, kan I skrive til support@belugi.no, så vil jeg normalt altid stå til rådighed for en test – evt. sammen med min mand.


Skrevet av:
Sexleketøytester Louise Hammerfeldt , 32 år

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta

Gode tilbud • Konkurranser • Informasjon om arrangement • Tips og triks til ditt sexliv
Informasjon om nye produkt • Og mye mer fra din foretrukne sexbutikk