Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
18.januar 2021

ANMELDELSE: SATISFYER PRO 3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Anmeldelse: Satisfyer Pro 3 Vibration Klitoris Stimulator

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker Satisfyer-produkter. Jeg har flere ganger tenkt på hvorfor produktene fra Satisfyer er noe for meg. Og konklusjonen er: De skuffer meg aldri! De er i god kvalitet, de er deilige og så fungerer de simpelthen bare for meg. Jeg forstår godt at dette er verdens mest solgte produkter - god pris, god kvalitet og stimulerer meg perfekt. La det bli sagt med en gang. Satisfyer Pro 3 Vibration Klitoris Stimulator er ikke noe unntak. Den får fem store stjerner, og jeg vil fortelle deg hvorfor.

Å ha en orgasme som kvinne er en fantastisk avveksling fra hverdagens stress og tanker. Det er en av de situasjonene der jeg lar hjernen min tenke på berøringer, sex, fantasier, bondage-spill og alt annet. Jeg kan tillate meg å få mange fine bilder - uten å prøve å kontrollere dem. De kommer bare.

 

Jeg vil kalle orgasmene mine med Satisfyer Pro 3 EPISKE

                                                                                                                                                                        Sexleketøy-tester Louise Hammerfeldt, 32 år

 

De fleste av oss er klar over at orgasmer frigjør endorfiner, som blant annet gjør oss lykkelige og får oss til å slappe av. For meg er det den perfekte måten å slappe av, og jeg er rett og slett ikke for noe sexleketøy der det er problemer. Det må fungere og det må fungere hver gang. Ellers forblir den i skuffen når jeg må velge vibrator. Og jeg ender med å kaste den ut. Det er her blant annet Satisfyer har sin styrke. Det fungerer hver gang, og det gir fantastiske orgasmer - uansett hvilken vibrator jeg føler for den dagen. Men tilbake til Satisfyer Pro 3 og hvorfor jeg synes det er et flott produkt.

Satisfyer Pro 3 emballageEmballasjen og produktdesignet

Satisfyer Pro 3 kommer i en lekker emballasje. Satisfyer har endret emballasjen betydelig det siste året. Selve esken har blitt mer robust og lekker, og for Satisfyer Pro 3 er dette ikke noe unntak. Du kan enkelt bruke esken til å oppbevare Satisfyer Pro 3, så den holder seg fri for støv etc. Produktet leveres med en magnetisk USB-kabel for lading og en liten bruksanvisning på forskjellige språk. Til slutt kan du lese at Satisfyer Pro 3 er vanntett, så den kan brukes både i badekaret eller i dusjen. Det hele virker lekkert, feminint og innbydende. Satisfyer Pro 3 er laget av silikon, så du må huske at kun vannbasert glidemiddel kan brukes. Et glidemiddel bidrar til å gi enda bedre orgasmer.

Den nye Satisfyer Pro 3 er noe slankere enn lignende Satisfyer-produkter og rent estetisk synes jeg den er finere. Noen av de andre produktene ser mer ut som en inhalator eller et øretermometer. Men Satisfyer Pro 3 har sitt helt eget uttrykk. Slank og feminin.

Funksjon og erfaring

Satisfyer Pro 3 er en vibrator som delvis stimulerer ved trykkbølger og delvis ved hjelp av en bestemt stimulator. Den har to motorer, og du kan bruke dem hver for seg eller sammen. Du må forestille deg en Satisfyer Pro 2 kombinert med en klitorisstimulator som stimulerer klitoris når du blir berørt. Trykkbølger og stimulering - FANTASTISK! Start med trykkbølgene og varm deg godt opp. La fantasiene dine flyte og gi deg selv til deg selv. Når du føler at du er i ferd med å få en orgasme, må du slå på stimulatoren ganske forsiktig og justere intensiteten etter ønske. Dobbel stimulering. Jeg tror selv du kan forestille deg hvor deilig det føles. Trykkbølgestimulatoren har 11 intensitetsnivåer og vibratoren har 10 vibrasjonsnivåer og mønstre. Den tilbyr 110 forskjellige alternativer - og jeg har allerede funnet favorittene mine - men liker å endre det avhengig av humør når jeg begynner - og slutter.

Satisfyer Pro 3Jeg vil si at Satisfyer Pro 3 er moderat til sterk i intensitet, avhengig av valg av nivå. Satisfyer Pro 3 er veldig lett å bruke. Det er 3 knapper. Én vibrasjonsknapp og 2 knapper for å kontrollere trykkbølgene. Knappene er veldig flate, og det er derfor lurt å teste produktet før det går i gang - slik at du vet hvilke knapper som styrer hva. Jeg liker hvertfall å finne ut av hvordan det fungerer før jeg begynner å onanere. Når du er ferdig, må du holde nede 2 knapper for å slå av Satisfyer Pro 3, det kan være litt vanskelig i øyeblikket når du er helt avslappet. Lydnivå

Lydnivået til Satisfyer Pro 3 er absolutt ikke høyt, men som alltid er det ikke et stille produkt. Jeg vil si at lydnivået er i den lave enden av skalaen for vibratorer - men ikke lydløst.

> Satisfyer Pro 3 Vibration Klitoris Stimulator kan kjøpes her <

 

 

Rengjøring

Satisfyer Pro 3 opladningPersonlig er jeg nøye med å rengjøre sexleketøyene mine, og derfor bruker jeg alltid en rengjøringsspray. De skriver på Belugi at det renser 99,9% av alle bakterier som måtte være på produktet. Jeg rengjør faktisk både før og etter at jeg bruker sexleketøyet mitt. Jeg sprayer bare på litt, lar det virke i noen minutter og tørker av med en ren klut. Men det er virkelig en smakssak. Jeg har venninner som nesten aldri rengjør sexleketøyene sine, men jeg synes det virker lekkert når jeg vet at det er helt rent.

Vurdering

Alt i alt vurdering ⭐⭐⭐⭐⭐

Skala:

⭐⭐⭐⭐⭐ En drøm av et sexleketøy 
⭐⭐⭐⭐★ Deilig produkt 
⭐⭐⭐★★ Gir godt nytelse
⭐⭐★★★ Ikke akkurat noe for meg 
⭐★★★★ Dette må være billig
★★★★★ Kast det ut 

 

Jeg er rett og slett helt vill etter Satisfyer Pro 3 Vibration Klitoris Stimulator og gir den 5 store stjerner. Jeg har tenkt litt på hvilket ord jeg skal bruke for å beskrive orgasmene jeg har hatt med den.

Jeg vil kalle dem episke!

Emballasjen er vakker, produktet er elegant og feminint i estetikken, materialet er deilig og orgasmene er episke. Hva er det ikke å like?

> Satisfyer Pro 3 Vibration Klitoris Stimulator kan kjøpes her <

 

sexleketøystester Sexleketøytester: Louise Hammerfeldt, 32 år

Mitt navn er Louise Hammerfeldt og jeg er 32 år gammel. Jeg bor litt utenfor København med min mann og 3 barn. Både jeg og min mann elsker sexleketøy, og jeg elsker å teste nye produkter fra Belugi. Jeg skriver min ærlige mening om ethvert produkt, uten betraktning til prisen på produktet. Hvis det er et produkt som jeg synes at skal anmeldes, kan jeg skrive til support@belugi.no, så vil jeg normalt alltid stå klar for en test – evt. sammen med min mann.

 

 

 

 

Les også anmeldelsen på dansk:

Anmeldelse: Satisfyer Pro 3

 


Skrevet av:
Sexleketøy-anmelder Louise Hammerfeldt, 32 år

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta

Gode tilbud • Konkurranser • Informasjon om arrangement • Tips og triks til ditt sexliv
Informasjon om nye produkt • Og mye mer fra din foretrukne sexbutikk