Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
24.juni 2020

ANMELDELSE: SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION ⭐⭐⭐⭐⭐

Innpakning og produktdesign

Den lille boksen sto på soverommet uåpnet hele ettermiddagen mens jeg var opptatt med jobb og barn. Da klokka ble 22:00 kunne jeg endelig snike meg inn på soverommet. Barna var i sengen og mannen min satt halvt sovende foran TV-en på sofaen.

Anmeldelse Satisfyer Pro 2 Next GenerationDa jeg åpnet esken fra Belugi, kunne jeg umiddelbart se den deilige emballasjen fra SATISFYER. SATISFYER gjør mye ut av designet, og emballasjen til SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION er ikke noe unntak. Rent, deilig, feminint design på esken - det ser mest ut som en deilig parfyme. Selve produktet er i en plastskuff, det kunne blitt gjort litt flottere, men alt er pent pakket sammen med USB-ladeplugg og bruksanvisning. Da jeg endelig får den i hånden, er den helt fantastisk designet. Den passer perfekt i hånden, du kan virkelig føle at det er en kvinne som har designet produktet, ettersom det passer perfekt ergonomisk. Produktet er laget av hard plast med et silikonhode. Jeg hadde lyst til å prøve produktet med en gang!

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION KAN KJØPES HOS BELUGI HER

 

Funksjon og opplevelse

Satisfyeren, som jeg mottok var klar til bruk umiddelbart, den kom i fulladet tilstand. Jeg var glad for det, da jeg nesten ikke kunne vente med å prøve produktet. Det er 3 knapper på SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION. Én for å slå produktet av og på, og en knapp for å skru opp og ned kraften til suge-/vakumfunksjonen. Siden jeg ikke er den store teknologi-freaken, er jeg alltid fornøyd med teknologi som er enkel å bruke. Og SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION er ikke noe unntak - veldig enkel å bruke.

Anmeldelse Satisfyer Pro 2 Next GenerationJeg la meg komfortabelt i sengen og var allerede litt varm og anspent. Jeg skrudde på den nye stimulatoren min og tok den ned for å stimulere meg selv. Jeg startet på et lavt nivå på suge-/ vakumfunksjonen og lekte litt med å gjøre den sterkere og svakere. Jeg skulle aldri ha gjort det. Jeg fikk orgasme med en gang!

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION fungerer ved å føle sug / vakum på selve klitoris. Det er utrolig spennende. I bruksanvisningen kunne jeg lese at du ikke nødvendigvis trenger å ha kontakt mellom silikonhodet på produktet og selve klitoris. Men personlig må jeg si at jeg synes det er utrolig deilig å kjenne silikonet på det herlige stedet mitt når jeg kan føle at jeg kommer.

Siden jeg ikke vil skrive for intimt om mine videre opplevelser den kvelden, vil jeg stoppe her - men jeg kan fortelle deg at det ikke var siste gang jeg prøvde SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION den kvelden eller dagene etter. Det er rett og slett fantastisk - definitivt en topp 3 over de beste sexleketøyene jeg har prøvd.

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION KAN KJØPES HOS BELUGI HER

 

Rengjøring

Jeg rengjør silikonhodet hver gang jeg brukt SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION. To sprut med min rengjøringsspray og deretter tørker jeg den. Utroligt lettvint!

Alt i alt vurdering -⭐⭐⭐⭐⭐

Skala:

⭐⭐⭐⭐⭐ En drøm av et stykke sexleketøy

⭐⭐⭐⭐★ Supert produkt - kan anbefales

⭐⭐⭐★★ Gir god nydelse

⭐⭐★★★ Ikke akkurat noe for meg

⭐★★★★ Dette må være billig

★★★★★ Kast det ut

Anmeldelse Satisfyer Pro 2 Next GenerationDet er virkeligt et lækkert produkt. Jeg synes, at alle kvinder burde prøve en SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION. Den giver en anderledes orgasme end når man leger med sig selv eller når man er sammen med en mand. For mig går det utroligt hurtigt med at få orgasme også selv om jeg prøver at trække det lidt. Til gengæld bruger jeg den så bare et par gange, når jeg har lyst.

Det er virkelig et deilig produkt. Jeg syntes alle kvinner burde prøve en SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION. Det gir en annen orgasme enn når du leker med deg selv eller når du er sammen med en mann..

Kunne jeg gitt den 100 stjerner hadde jeg gjort det. Men i dette tilfelle må jeg give den 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ store stjerner av 5 mulige.

 

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION KAN KJØPES HOS BELUGI HER

 

Oppdatert: Jeg kan rett og slett ikke la være å lage en liten oppdatering av SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION. Jeg har nå hatt produktet i noen måneder, og det er ingen tvil om at dette er favorittproduktet mitt - det gir meg rett og slett alt jeg vil ha av et sexleketøy.

Sexleketøystester Louise Sexleketøytester: Louise Hammerfeldt, 32 år

Mitt navn er Louise Hammerfeldt og jeg er 32 år gammel. Jeg bor litt utenfor København med min mann og 3 barn. Både jeg og min mann elsker sexleketøy, og jeg elsker å teste nye produkter fra Belugi. Jeg skriver min ærlige mening om ethvert produkt, uten betraktning til prisen på produktet. Hvis det er et produkt som jeg synes at skal anmeldes, kan jeg skrive til support@belugi.no, så vil jeg normalt alltid stå klar for en test – evt. sammen med min mann.

 

Les også anmeldelsen på svensk, norsk, finsk og dansk:

Recention: Satisfyer Pro 2 Next Generation (svensk)

Anmeldelse: Satisfyer Pro 2 Next Generation (norsk)

Arvostelu: Satisfyer Pro 2 Next Generation (finsk)

Anmeldelse: Satisfyer Pro 2 Next Generation (dansk)


Skrevet av:
Sexleketøytester Louise Hammerfeldt, 32 år

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta

Gode tilbud • Konkurranser • Informasjon om arrangement • Tips og triks til ditt sexliv
Informasjon om nye produkt • Og mye mer fra din foretrukne sexbutikk