Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
05.november 2020

Anmeldelse: SATISFYER MEN ⭐⭐⭐⭐⭐

Både kona og jeg har gradvis testet ganske mange Satisfyer-sexleketøy, og det skal ikke være noen hemmelighet at Satisfyer er et av favorittmerkene våre.

Da Satisfyer ga ut sitt første produkt som ble lansert for menn, var jeg selvfølgelig veldig nysgjerrig og har derfor gledet meg til å teste SATISFYER MEN.

Jeg mottok pakken fra Belugi som jeg visste godt at inneholdt det nye sexleketøyet mitt - og jeg gledet meg veldig til denne testen. Fruen ble informert, så hun skulle ikke forvente de store øktene fra min side på soverommet de neste dagene. Jeg ønsket å teste det nye sexleketøyet mitt uten hennes hjelp - i hvert fall i førsteomgang. Jeg hadde sagt at hun kanskje fikk delta på et senere tidspunkt hvis produktet virkelig var så bra som Satisfyer har beskrevet det!

-> DU KAN KJØPE PRODUKTET HER <-

Emballasje og produktdesign

Satisfyer MenEmballasjen til SATISFYER MEN er mørk og veldig maskulin, akkurat som selve produktet. Så langt vil det ikke se ut som om produktet var blant de andre toalettartiklene mine på badet, da du ikke umiddelbart kan se at det er en masturbator. Det ser mer ut som en flott deilig sjampo spesielt for menn. Og stor, det er SATISFYER MEN. Den måler faktisk 20 cm. og i spesifikasjonene kunne jeg se at det er 15 cm i innsettingslengde. Personlig er jeg utstyrt med en middels / stor kuk på ca. 17 cm i oppreist tilstand.

Produktet er i en konisk kjegleform som blir smalere og smalere (se bilde). Den er svart og lyseblå, og ser nesten sporty ut, som den er, for å si det sånn! Selv kolben er laget av ABS-plast, og til slutt er det et lokk som delvis beskytter den indre delen av masturbator mot støv etc. men får også produktet til å se ut som et hvilket som helst produkt som kan stå på et bad eller ved nattbordet. Det er absolutt ingenting som tilsier at dette er et onani-produkt.

SATISFYER MEN kommer med sleeve, dvs. innvollene som kommer rundt pikken når de onanerer. I tillegg selger Satisfyer 6 andre sleeves, med forskjellige strukturer, som gjør at onaniopplevelsen er forskjellig - avhengig av hvilken sleeve du bruker. Uten å ha prøvd de andre sleeves, synes jeg de høres spennende ut, med navn som Kinky Waves, Tri Delights og Lusty Tongue. Ekstra sleeves er, i motsetning til mange andre produsenter av onani-produkter, ganske billige i pris, så jeg må definitivt prøve dem også.  

Det første jeg gjør når jeg åpner et onani-produkt er alltid å legge fingrene ned i selve sleevet, slik at jeg kan føle hvordan det føles. Jeg la fingrene inn i den lille åpningen på sleevet i SATISFYER MEN, og jeg kjente umiddelbart hvor deilig den føltes. Den er supermyk og jeg kan føle hvordan fingrene mine er omgitt av deilig sleeve, som om det var en normal penetrering. Jeg kjente hvordan penisen min bare ble sjalu på fingrene mine!

Før jeg kastet meg over produktet, dvs. før jeg lot penis trenge gjennom det deilige produktet, ville jeg bare fotografere alle deler av SATISFYER MEN først. Det tok meg en stund å finne ut hvordan jeg fikk den medfølgende sleeven ut av selve kolben, men etter å ha lest bruksanvisningen kunne jeg se at du bare må trekke sleeven ut av kolben - du må trekke like forsiktig, da løsner den helt automatisk. Det var faktisk også litt tungvint å omplassere sleevet etter fotograferingen. Igjen måtte jeg ty til bruksanvisningen. Og her kunne jeg lese at du bare må bruke den medfølgende hvite pinnen som sitter midt på sleeven. Du skrur bunnen av selve kolben, setter inn sleeven i kolben og trekker deretter pinnen gjennom hele sleeven. Jeg måtte gjøre det to ganger, men da satt også sleeven perfekt. Etter å ha prøvd det et par ganger er det ikke noe problem i det hele tatt - jeg satte sleeven på plass på 4-5 sekunder.

Pumpeeffekt

Satisfyer MenNederst på SATISFYER MEN det er en hette som kan slås av for å åpne produktet nederst. Denne hetten brukes, som tidligere nevnt, når du trenger å sette sleevet på plass etter rengjøring, eller hvis du vil prøve noen av de andre sleevene du kan kjøpe. Men hetten brukes også som en ventil for å lukke kolben og oppnå noe slags vakuum. Vakuumet hjelper til med å gi en opplevelse av tetthet inne i selve sleeven når du onanerer. Det vil si at sleeven strammes godt rundt pikken - det gir en fantastisk onaniopplevelse. I tillegg er det to knapper på siden av kolben som også brukes til å stramme pikken. Jeg kaller begge en pumpende effekt.

Siden jeg selv har en liten hånd, er det litt vanskelig for meg å bruke knappene på siden av SATISFYER MEN, men for de fleste vil det ikke være noe problem. Og selv uten knapper, kan jeg allerede nå avsløre at SATISFYER MEN ikke skuffet meg.

 

Funksjon og erfaring

Nå var det på tide å teste SATISFYER MEN. Ingen glidemiddel er inkludert i produktet, men vi har alltid rikelig med glidemiddel igjen på soverommet vårt. Jeg vil absolutt anbefale en vannbasert glid når du bruker SATISFYER MEN. Det gir en bedre opplevelse når det ikke er noen friksjon. Samtidig med pumpeeffekten forsterkes ettersom hanen glir lettere inn og ut. SATISFYER MEN uttaler at du bare kan bruke vannbasert smøremiddel sammen med SATISFYER MEN. Dette er sannsynligvis fordi det er noe silikon i sleevet, og dette vil bli skadet hvis du bruker et silikonbasert glidemiddel. Jeg la til et vannbasert glidemiddel på penis og i selve sleeven, akkurat slik jeg pleier å gjøre når jeg koser meg med en masturbator. 

Det er utrolig enkelt å sette penis i SATISFYER MEN. Den glir direkte til bunnen mens du kan føle at sleeven strammer tett rundt den. Den tilpasser seg umiddelbart penis og du kan føle strukturen inne i sleeven. Første gang jeg prøvde SATISFYER MEN jeg hadde åpnet hetten nederst, da jeg ikke kjente til selve pumpeeffekten. Men selv uten pumpekraft er SATISFYER MEN fantastisk. FANTASTISK! Det er virkelig det beste onani-produktet jeg har prøvd. Sleeven er så myk og deilig, og likevel klarer den å bli helt tett. Jeg har nå brukt SATISFYER MEN mange ganger - både alene og sammen med min kone. Hun elsker å leke med meg og min nye venn. Hun vet nøyaktig når hun skal stoppe - så hun får den siste gleden av meg.

-> DU KAN KJØPE PRODUKTET HER <-

Intens orgasme

Satisfyer MenNår jeg bruker SATISFYER MEN det er som å onanere normalt. Jo nærmere jeg er orgasme, jo raskere onanerer jeg. Og STATISFYER MEN bare følger etter. Noen produkter er ikke tett nok på pikken når det går veldig fort. Men faktisk var det bare naturlig for meg å stramme kolben etter hvert, noe som førte til at jeg fikk en orgasme, og det skaper en stor pumpende effekt. Jeg har hatt mange intense orgasmer med SATISFYER MEN. som sleeven føles varm og naturlig – akkurat som en vagina. Forskjellen er bare at denne vaginaen vil hele tiden – selv uten oppvarming, uten å spørre - jeg kan nyte den når jeg vil, og så lenge jeg vil. For meg er onani en veldig vanlig del av meg - og det er ikke fordi jeg velger bort sex. Jeg velger til gjengjeld onani fordi det bare er for meg.

Rengjøring

Når jeg er ferdig med å bruke SATISFYER MEN og har slappet litt av (!!!), tar jeg sleeven ut av kolben. Vask den i lunkent såpevann og la sleeven tørke. Sleeven må være helt tørr før du setter den tilbake i kolben.

Alt i alt vurdering ⭐⭐⭐⭐⭐

Skala:

⭐⭐⭐⭐⭐ En drøm av et sexleketøy

⭐⭐⭐⭐ ★ Nydelig produkt

⭐⭐⭐ ★★ Gir glede

⭐⭐ ★★★ Ikke akkurat noe for meg

⭐ ★★★★ Da må det være billig

★★★★★ Kast det ut

Det er faktisk ingenting jeg kan kritisere SATISFYER MEN for. Det er et utrolig nydelig design, den er enkel å bruke og det gir noen veldig intense orgasmer. Jeg er veldig imponert over at Satisfyer, med deres første produkt, har utviklet en av de beste masturbatorer på markedet. Og jeg gleder meg veldig til å prøve de andre sleevene - som jeg definitivt må teste.

For meg er det i det hele tatt ingen tvil om at SATISFYER MEN må ha ⭐⭐⭐⭐⭐ - og dette er 5 store stjerner. Hvis du ennå ikke har prøvd SATISFYER MEN, ikke la deg selv gå glipp av noen fantastiske onaniopplevelser. Dette er min beste anbefaling!

-> DU KAN KJØPE PRODUKTET HER <-

 

Sexleketøy-anmelder: Jan Hammerfeldt, 36 år

Jeg heter Jan Hammerfeldt og er 36 år ung. Bor litt utenfor København med min kone og 3 nydelige barn. Sexleketøy interesserte meg etter at jeg giftet meg - fordi jeg ønsker å holde liv i mitt gode forhold til kona. Belugi sender prøvene gratis til meg, som jeg tester. Min avtale med Belugi er at jeg må være ærlig i testingen og i vurderingen av produktene de sender til meg.

Hvis du vil at jeg skal teste et bestemt produkt, kan du skrive til support@belugi.no. Så forhåpentligvis vil de sende produktet til meg, og jeg vil skrive min ærlige mening om det. Jeg blir alltid glad når det er nye produkter jeg må teste - ettersom jeg elsker nye sexleketøy! Jeg liker både anal-sexleketøy, parprodukter og vanlig onani produkter.


Skrevet av:
Jan Hammerfeldt, 36 år

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta

Gode tilbud • Konkurranser • Informasjon om arrangement • Tips og triks til ditt sexliv
Informasjon om nye produkt • Og mye mer fra din foretrukne sexbutikk