Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
29.september 2020

Anmeldelse: SATISFYER Curvy 1+ ⭐⭐⭐⭐⭐

De såkalte trykkbølgestimulatorene har virkelig tatt meg og venninnene mine med storm - og med god grunn. Trykkbølgene gir noe helt annet enn en normal klitorisvibrator, da den nesten ikke kommer i kontakt med klitoris. Man nyter rett og slett de intense trykkbølgene som stimulerer klitoris.

Satisfyer Curvy 1+Jeg har veldig vanskelig for å beskrive hvordan det føles, men det er en deilig følelse rundt og på klitoris. Ikke for sterk og ikke for svak - men rett og slett fantastisk! Hvis du aldri har prøvd en trykkbølgestimulator, er dette noe jeg vil anbefale på det sterkeste. Selv sverger jeg til denne typen produkter når jeg vil ha en klitorisorgasme. Og la meg si det med en gang: SATISFYER Curvy 1+ app-kontrollert klitorisstimulator er et førsteklasses produkt med mange nye alternativer som bare gjør orgasmene mine enda bedre enn før. Jeg kommer tilbake til det. Men la oss starte fra begynnelsen

Emballasje og produktdesign

>Satisfyer Curvy 1+ app-styret klitorisstimulator kan kjøpes her <

Jeg mottok pakken fra Belugi, og gledet meg umiddelbart til å prøve den. Men jeg kunne se at SATISFYER hadde gjort enda mer ut av emballasjen sin. Den har blitt kraftigere og den har fått et helt nytt unik design. Personlig synes jeg det nye designet er utrolig fint, men det er selvfølgelig en smakssak. Men feminin og i god kvalitet - akkurat slik jeg vil ha det.

>Satisfyer Curvy 1+ app-styret klitorisstimulator kan kjøpes her <

Satisfyer Curvy 1+Da jeg åpnet emballasjen, fant jeg produktet på ca. 15 cm. som allerede ved første øyekast så veldig lekkert ut. Ikke som en Satisfyer Pro 2 Next Generation (som jeg også absolutt elsker) men et helt nytt design der det var tydelig at det ble lagt vekt på det ergonomiske. Produktet passer veldig bra i hånden og du kan føle at det er et kvalitetsprodukt - SATISFYER Curvy 1+ har vekten som kjennetegner et godt produkt. 

SATISFYER Curvy 1+ er laget av silikon og ABS plast. Siden jeg har prøvd mye sexleketøy, kan jeg se om det er en god silikon. Og det er den. Den er silkemyk og fin å ta på. Det føles deilig!

I tillegg til SATISFYER Curvy 1+, er det en USB-kontakt og ladekabel samt en bruksanvisning. Jeg vil bare nevne at selv om brukerveiledningen ikke er tilgjengelig på norsk, er den veldig enkel å følge.

SATISFYER Curvy 1+ er designet som et håndtak, slik at du enkelt kan ta tak i produktet. Håndtaket i seg selv er dekket med deilig silikon. Knappene er plassert på selve produktet, slik at du kan bruke produktet uten appen hvis det trenger å gå litt fort. Den midterste knappen er for å slå produktet på og av (hold knappen inne i 3 sekunder). Den nedre knappen er å velge mellom de forskjellige innebygde vibrasjonsmønstrene, og med den øvre knappen går du tilbake til forrige innstilling. Dette er helt standard for SATISFYER-produkter.

Men det jeg gledet meg mest til på SATISFYER Curvy 1+, var å prøve SATISFYERs nye app: SATISFYER CONNET.

Funksjon og opplevelse

app satisfyer curvy 1+Jeg fant appen med en gang i Google Play, og den var enkel å laste ned. Så fulgte jeg instruksjonene på skjermen og vipps(!), så ble appen installert og koblet til SATISFYER Curvy 1+. Hvis det er noe jeg hater i livet, er det teknologi som ikke fungerer. Og min frykt var egentlig at jeg aldri ville få denne appen til å fungere. Men det ble virkelig ingen problem. Jeg tror hele prosessen tok 5 minutter - og det var super enkelt. Jeg kan ikke uttale meg om hvordan det går i App Store på en Apple-telefon, men når det skal sies har SATISFYER vunnet en pris for beste app. Ærlig talt, jeg er ikke en teknisk nerd - men dette var veldig enkelt.

Etter å ha lastet ned appen, skulle jeg prøve SATISFYER Curvy 1+. Jeg gledet meg som et lite barn, som nettopp har fått 10 store julegaver en julaften. Gå til sengs og legg deg komfortabelt.

Jeg kjenner til Satisfyer Pro 2 Next Generation, så jeg vet fra før hvordan trykkbølger føles på klitoris. Det er rett og slett fantastisk. Det kan ikke gjentas ofte nok at hvis du ikke har prøvd denne typen klitorisstimulator, så har du rett og slett gått glipp av noe.

Umiddelbart kunne jeg føle at SATISFYER Curvy 1+ rett og slett skjemte bort klitorisen mine med de effektive trykkbølgene - og da antar jeg at jeg ikke trenger å si mer!

Etter en fantastisk orgasme prøvde jeg appen. Det var rett og slett så mange deilige stimuleringsmønstre å velge mellom, og SATISFYER skriver at det kommer nye hver måned. Fantastisk!

Jeg har enda ikke fått testet å koble appen min på Spotify, som jeg har lest for er mulig. Jeg kan bare forestille meg hvordan det er å høre musikk der stimulatoren følger rytmene i musikken. Jeg har en sang eller to som jeg vil sette på - dette er et par av de få sangene av den rolige typen, som jeg håper å få nyte en vinterkveld.

Men som sagt, jeg er ikke en teknisk nerd, så noen ganger må jeg ha hjelp av mannen min til å få det til å fungere. Og så synes jeg han også skal ha gleden av å installere appen på telefonen sin, slik at han kan bestemme hva jeg skal oppleve innimellom - den tid, den glede!

I alle fall er SATISFYER Curvy 1+ et flott produkt. Rett og slett fantastisk. Jeg vil anbefale det til alle som liker å onanere. Det er deilig.

Lydnivå

SATISFYER Curvy 1+ kan naturligvis høres, men lydnivået er lavere enn f.eks. SATISFYER Pro 2 Next Generation eller andre trykkbølge-stimulatorer, som jeg har prøvd tidligere. Jeg tror det skyldes, at SATISFYER Curvy 1+ er mere kompakt. Det er rett og slett mere materiale rundt selve motoren, så lydene blir i høyere grad inne i produktet. 

Men helt lydløs er den altså ikke.

>Satisfyer Curvy 1+ app-styret klitorisstimulator kan kjøpes her < 

Rengjøring

SATISFYER Curvy 1+ rengjøres med en rengjøringsspray, som jeg tidligere har fått fra Belugi. De skriver, at denne rengjøringsspray fjerner 99,9% av alle bakterier. Det gir meg en god trygghet for at mitt sexleketøy alltid er rent. Faktisk bruker jeg det som regel både før og etter at jeg har brukt mitt sexleketøy. Jeg vil også si at jeg tørker etter med en ren klut, så sexleketøyet er helt rent. 

Vurdering

Alt i alt vurdering ⭐⭐⭐⭐⭐

Skala:
⭐⭐⭐⭐⭐ En drøm av et sexleketøy 
⭐⭐⭐⭐★ Deilig produkt 
⭐⭐⭐★★ Gir godt nytelse
⭐⭐★★★ Ikke akkurat noe for meg 
⭐★★★★ Dette må være billig
★★★★★ Kast det ut 

Jeg vil helt sikkert anbefale SATISFYER Curvy 1+ app-styret Klitoris Vibrator med 5 store stjerner. Jeg kan rett og slett ikke finne noe negativt om dette produkt, bortsett fra at man lett kan bli avhengig av det. Så hvis man tilfeldigvis har glemt å lade det opp – så mangler det noe, hvis jeg bare skal ha en kjapp en!

>Satisfyer Curvy 1+ app-styret klitorisstimulator kan kjøpes her <

 

 

Sexleketøytester: Louise Hammerfeldt, 32 år

sexleketøytester LouiseMitt navn er Louise Hammerfeldt og jeg er 32 år gammel. Jeg bor litt utenfor København med min mann og 3 barn. Både jeg og min mann elsker sexleketøy, og jeg elsker å teste nye produkter fra Belugi. Jeg skriver min ærlige mening om ethvert produkt, uten betraktning til prisen på produktet. Hvis det er et produkt som jeg synes at skal anmeldes, kan jeg skrive til support@belugi.no, så vil jeg normalt alltid stå klar for en test – evt. sammen med min mann.

 


Skrevet av:
Sexlegetøjstester Louise Hammerfeldt, 32 år

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta

Gode tilbud • Konkurranser • Informasjon om arrangement • Tips og triks til ditt sexliv
Informasjon om nye produkt • Og mye mer fra din foretrukne sexbutikk